Ögonen på framtiden

Kontaktlinser

De första kontaktlinser tillverkades av glas och kunde bara bäras under korta perioder innan de blir obekväma och även skadliga för ögonen. Eftersom de första plastkontaktlinser uppfanns 1939 har tekniken gått framåt med stormsteg från införandet av engångs och silikon hydrogellinser till modelinser och roliga färgade linser.

Om du har en aktiv livsstil eller helt enkelt vill vara fri från dina glasögon kan kontaktlinser vara svaret.
Moderna kontaktlinser är så enkelt och bekvämt att använda så det är lätt att ta dem för givna. Men miljontals liv omvandlas varje dag av frihet och flexibilitet som de erbjuder. Du kan bära kontaktlinserna för det mesta, med solglasögon eller helt enkelt när du föredrar att lämna dina glasögon hemma.

Kontaktlinser är bra för en aktiv livsstil för alla. Från barn så unga som sex år till gamla människor. Många bärare väljer att använda dem nästan hela tiden. Kontaktlinser tillgodoser en rad användningsområden så du är inte begränsad till att bara bära glasögon, de kan hjälpa dig att se lika bra och för vissa människor ännu bättre.
Vi är glada att hjälpa dig att göra det bästa beslutet baserat på din livsstil, budget och andra faktorer så kontakta din lokala butik och de kommer att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen.